21.10.2012

Eddard Stark

Ensi vuotta ja Game of Thronesin toista tuotantokautta odotellessa tuli piirreltyä kuva Eddard Starkista. Hevosten ja ratsastavien ihmisten piirtäminen on ehkä yksi vaikeimmista asioista mitä minä olen koskaan kokeillut. Mittasuhteet hevosessa ovat ehkä hieman pielessä, mutta onnistuin mielestäni tekemään hevosesta mukavan lihaksikkaan näköisen.


3 kommenttia:

 1. Heipähei! Huomasin että olit liittynyt blogini lukijaksi ja päätin tulla kurkistelemaan. Mahdatko olla sama Eino Laitinen, joka suoritti kanssani samaan aikaan (2007-2009) Ingmanilla kuva-artesaanin opintoja? Kädenjälkesi ainakin töissäsi on samanlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sama Eino olen. Tuota sinun blogiasi olen tässä jo jonkin aikaa stalkkaillu ja nyt kun tein tämän oman blogin niin lisäilin itseni sitten sen lukijaksi.

   Poista
  2. No ilmankos oli tutunnäköinen kädenjälki. Tervetuloa lukijaksi ihan virallisesti. Olisi mukavaa nähdä kurkistuksia koulutöistäsi täällä blogin puolella, sillä joskus harkitsin itsekin Muotoiluakatemian opintoja. Joskus olen käynyt katsomassa siellä opiskelijoiden tekemiä töitä näyttelyn muodossa ja täytyy kyllä sanoa että osaatte kaikennäköistä!

   Poista