18.1.2013

Blogihaaste

Hurmioitunut blogin hietzu haastoi minut seuraavan laiseen:

Kerro 11 asiaa itsestäsi
Vastaa haastajaan esittämiin 11 kysymykseen
Keksi 11 uutta kysymystä, jotka esität uusille haastetuille
Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
Ilmoita heille, että heidät on haastettu

Kaksi ensimmäistä osiota voinkin vaikka tehdä. En kehtaa ruveta kysymyksiä keksimään tai ketään haastamaan.

Asioita minusta:
1. Viihdyn hyvin yksin. Vaikkakin arvostan myös ihmisten seuraa.
2. Pidän strategia peleistä. Erityisesti vuoropohjaisista joissa voi suunnitella toimintaansa useita vuoroja eteen päin.
3. Rakastan hopeaa. Hopean kiilto on vain niin mahtava.
4. Tykkään haarniskoista ja miekoista. Ihailen näiden valmistamiseen vaadittavaa taitoa.
5. Vihaan värejä. Ne ovat turhia. Erityisesti vihaan joka helvetin paikassa olevia värikoodeja, joissa käytetään aina punaista ja vihreää. Tähän vihaan vaikuttaa hyvin vahvasti puna-viher värisokeuteni.
6. Ihailen suuresti ihmisiä jotka osaavat piirtää ja/tai maalata.
7. Haaveilen tulevaisuudessa oman sarjakuvan julkaisemisesta kirja muodossa.
8. Pidän fantasia kirjallisuudesta. Erityisesti Terry Pratchettin tuotannosta.
9. Viulu on mielestäni hienoin soitin ja tahtoisin oppia soittamaan sitä.
10. Matkusteleminen on haaveissa. Erityisesti Japanin matka kiinnostaisi.
11. Fanitan Bethesdan ja Biowaren valmistamia roolipelejä.


Vastaukset kysymyksiin:
1. Miksi perustit blogin?
Saadakseni tekemiäni piirrustuksia, koruja ja muita juttuja esille jonnekkin. Tavoitteena oli saada mielipiteitä tekeleistäni hieman laajemmalta joukolta ihmisiä. Lisäksi tunnen saavani tietyn laista mielihyvää siitä, että ihmiset näkevät mitä minä piirtelen. Toivottavasti myös blogiani seuraavat ihmiset saavat jotain irti minun seuraamisestani.
2. Mikä saa sinut hymyilemään useimmin?
Vaikea sanoa. En ole kovinkaan hymyilevää sorttia ja siksipä en oikein ole kiinnittänyt tälläiseen huomiota.
3. Mistä et tahdo luopua?
Copicin tusseista. Kokeiltuani näitä en enää tahdo luopua niistä. Tussit ovat laadultaan huippu luokkaa ja alku sijoituksen jälkeen niiden käyttäminen on halvempaa kuin muiden laadukkaiden tussien.
4. Mistä voisit luopua?
Voisin todennäköisesti luopua monistakin asioista, mutta en näe nykyisessä elämäntilanteessani mitään syytä luopua mistään.
5. Mitä harrastat?
Piirtäminen lienee ainoa asia jonka voisin harrastukseksi varsinaisesti luokitella nykyään. Joitain vuosia sitten harrastelin kilpa miekkailua, mutta se jäi erinäisistä syistä vähitellen pois.
6. Mitä seuraat tv:stä?
Agatha Christien kirjoihin pohjautuvia sarjoja tulee seurailtua lähinnä. Midsommer murdersia tulee kanssa katseltua tällä hetkellä. Seuraavan tuatantokauden alkua odottelen Housesta ja Game of Thronesista.
7. Kaunein suomalainen kaupunki jossa olet käynyt?
Suomalaiset kaupungit sulautuvat jotenkin yhdeksi mössöksi minun mielessäni. Tampereesta tykkään kuitenkin jostain syystä. Mahdollisesti siksi, että siellä on tullut käytyä useiten kun on lähtenyt jonnekin vähänkin kauemmaksi täältä Kuopion nurkilta.
8. Millaisista blogeista pidät eniten?
Koru blogit ovat tietysti mieleen. Lisäksi erilaiset taidetta käsittelvät blogit ovat mukavia.
9. Keräiletkö jotain, mitä?
En miellä keräileväni mitään varsinaisesti, mutta kaikki kohtuu hintaiset kiinnostavan oloiset sarjakuvat lähtevät matkaan. Nurkista läytyy kuitenkin useita eri kiinnostuksen kohteita joita tuli joskus pienempänä keräiltyä. Näistä esimerkkinä vaikkapa Warhammer figuurit ja Pokémon ja Magic the Gathering kortit.
10. Viimeisin museo/galleriakäynti, missä?
Viimeisin galleria käynti taitaa olla Taidekeskus Retretti viime kesänä. Jäänyt aika vähille lähi aikoina kaikki museo ja galleria käynnit. Pitäisi kyllä ruveta kaymään useammin gallerioissa ja museoissa.
11. Mistä nautit?
Nautin monistakin asioista. Esimerkiksi hyvistä elokuvista, sarjakuvista, kirjoista, lautapeleistä, konsoli peleistä, piirtämisestä... Vaikeaa eritellä mitään mistä nauttisin jotenkin erityisesti. Elämässä on kuitenkin niin paljon nautinnollisia asioita ja monet niistä tuottavat aivan oman laistaan nautiontoa.

4 kommenttia:

 1. Kiitos superpaljon kysymyksiin vastaamisesta. Sain tästä paljon iloa :) Minäkin ihailen ihmisiä jotka osaavat piirtää tai maalata ja luen sinut yhdeksi heistä. Ja tietysti olen hieman kateellinen että olet päässyt noin mielenkiintoiselle alalle ja työskentelemään hopean parissa. Samoin allekirjoitan tuon viulu-kommentin. Yksi ystäväni soitti aikoinaan viulua ja paitsi että se on kaunis soitin,siitä lähtee myös kaunis ääni.
  Sarjakuvainnostuksesi oli mukavaa uutta tietoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoista että sarjakuvainnostukseni on jotenkin uutta tietoa. En ole sitä keneltäkään koskaan salaillut. Ehkä piirto tyylistäni voisi myös päätellä minun olevan kiinnostunut sarjiksista. Olen kuullut useammalta henkilöltä että tyylini on erittäin sarjakuvamainen.

   Poista
  2. Hmm,no olet oikeassa,on tyylissäsi paljon sarjakuvamaisuutta. Mutta Ingmanilla ollessa kun piti tehdä aina maalaamalla tai piirtämällä juttuja niin siellä se sarjakuvainnostuksesi ei minusta niin näkynyt.

   Poista
  3. Koulutöissä se tosiaan ei näy niin selkeästi. Vaikka meitä mielestäni Ingmannilla kannustettiinkin omaan ilmaisuun, niin silti se mitä meiltä odotettiin kurssien puitteissa tehtäviltä töiltä tuntui loppujen lopuksi olevan hyvin geneeristä maalailua/piirtelyä. Oman tyylin luominen jäikin sitten omalle ajalle.

   Poista