29.1.2013

Pronssi naama

Luokan rahankeruu projektiin suunnittelemani riipus, joka esittää hannya maskia. Näitä on sitten mahdollisesti seuraavassa Animeconissa myynnissä ja erikseen tilattavissakin. Tosin tämä riippunee siitä minkälaista palautetta mahdollisilta asiakkailta saadaan.

 Sitten vielä linkit projektin sivuille. Tällä hetkellä esillä pelkkiä koira koruja. Facebook sivut ovat aktiivisemmat kuin omat verkkosivut. Kumusta linkin kuvat ovat itse asiassa vanhetuneet ja pronssi valikoimassa olevat korut eivät liene enää edes tuotannossa. Joten Facebookista kannattaa katsella mitä on tarjolla. Mikäli innostut jotain tilaamaan niin tilaus ohjeet löytyvät sivuilta.

Kumusta
Facebook5 kommenttia:

 1. Hieno. Onko tämä tehty jollain muotilla vai muotoiltu jotenkin ihan käsin? Nätti patina vai miksi tuota sanotaan... :P
  Mihin keräätte rahaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jyrsitty vahaan. Elikkä ensin tehty koneella 3d- malli, jonka pohjalta jyrsin jyrsii mallin vahaan. Tämän vahamallin(valukappale) pohjalta sitten syntyy kipsimuotti johon valetaan metalli.

   Jos oikein muistan, niin valu tyypin nimi on tyhjiö valu. Tässä ikävää on se että sekä vahamalli että kipsimuotti tuhoutuvat prosessin aikana. Tosin syntyneestä metalli esineestä voi tehdä kumimuotin jolla saa monistettua esineen vahaan melko vaivattomasti. Nämä vahat voi sitten taas valaa metalliin.

   Rahaa kerätään ekskuun. Jonnekkin ulkomaille ois tavote päästä.

   Poista
 2. Aivan loistoisku koiruuksia vastaan ;D upeita yksityiskohtia oot saanut esiin.

  Sanavahvistus blogissa haittaa muuten kommentointia, nappaatko poies :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanavahvistus on nyt pois päältä.

   Yllätyin itsekkin miten hyvin yksityiskohdat onnistuivat. Lopputulos oli parempi kuin mitä osasin odottaa.

   Poista
 3. pistäkäähän ihmiset sana liikkeelle ja tilauksia sisään niin aletaan demonisoida Suomea!

  VastaaPoista